You are currently viewing Kragujevčani rešeni da sruše neugodnu tradiciju kraj Ibra

Kragujevčani rešeni da sruše neugodnu tradiciju kraj Ibra

Posle dve startne pobede na svom parketu, odbojkaše Radničkog u petak od 19 časova očekuje prvo gostovanje u novoj sezoni BPŠ Super lige Srbije, protiv Ribnice u Kraljevu.

Kragujevčani su u prva dva kola pokazali da imaju tim za velika dela i da će biti značajni participijenti u borbi za oba domaća trofeja. Ono što posebno treba apostrofirati, to je srčanost ovih momaka, koja je posebno bila vidljiva na prethodnom meču sa Partizanom. Sigurno da ekipa Ivana Blagojevića još uvek ima prostora za napredak, ali i ovo što su odbojkaši Radničkog prikazali u prva dva kola, pruža dovoljno razloga za optimizam i veru u ove momke.

PredKragujevčanima je sada prvo gostovanje u novoj sezoni, i to uKraljevu, protiv starog rivala Ribnice.

Kraljevčaniu ovoj sezoni imaju prilično mlad tim sa samo dvojicom iskusnihigrača, MirkomRadevićem iVladimiromUsiljaninom.Nakon startne pobede nad subotičkim Spartakom, Ribnica je u prošlomkolu doživela ubedljiv poraz na gostovanju u Nišu.

Iakoekipa Ribnice nije na nivou Jedinstva i Partizana, radi se svakako orivalu za respekt, koji igra vrlo motivisano pred svojom publikom.Zbog toga je važno da izabranici Ivana Blagojevića vrlo ozbiljnoshvate predstojeći meč i sigurnom igrom probaju da dođu do novihbodova.

Inače,Radnički je poslednji put u Kraljevu slavio pre četiri godine, paje krajnje vreme da prekine ovu neugodnu tradiciju na gostovanjimakraj Ibra.

Članak Kragujevčani rešeni da sruše neugodnu tradiciju kraj Ibra je preuzet sa sajta OK Radnički.

Ostavite odgovor