You are currently viewing Gradonačelnik Dašić obišao zatvoren i otvorene bazene

Gradonačelnik Dašić obišao zatvoren i otvorene bazene

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i novoizabrani direktor Sportsko privrednog društva Radnički Bratislav Uraković obišli su danas otvorene i zatvoren bazen i razgovarali o trenutnom stanju ovih sportskih objekata ali i bliskim planovima za budućnost.

I direktor i ja smo sa svojim generacijama odrastali na ovom prostoru, pamtimo gradske bazene i dalje ih volimo onako kako smo ih voleli tad, zbog čega nam je žao što se sada nalaze u ovakvom stanju, kazao je gradonačelnik Dašić. Novi direktor Bata Uraković, predočio je dobre ideje za uređenje bazena i Šumaričkog jezera, što je mnogo važno za našu decu i mlade ljude, kako bi i oni ovo mesto poneli u dobrom sećanju. Direktor SPD Radnički je čovek sa puno energije i od njega imam velika očekivanja. Ceo grad vapi za kvalitetnim kadrovima koji nemaju potrebu da odsede svoju funkciju, već poziciju koriste kao trenutak kada nešto mogu da urade i vrate svom gradu. Nadam se da ćemo uspeti da isfinansiramo projekte i ideje koje smo čuli i uz ovakve ljude učinimo da ceo naš Kragujevac bude lepši, poručio je Dašić.

Pripreme za sledeću kupališnu sezonu počinju već od sutra, kazao je direktor SPD Radnički, Bratislav Uraković. U razgovoru sa gradonačelnikom dogovoreno je da omiljeno mesto svih generacija, otvorene bazene, uredimo i Kragujevčanima vratimo bivši elitni objekat što će, nadam se, biti i u budućnosti.

Kapaciteti zatvorenih bazena su prilično popunjeni i oni će se redovno održavati i sređivati, a za uređenje Šumaričkog jezera u pripremi je, najavio je Uraković, idejni projekat.

Ostavite odgovor